Rondleiding & Proeverij

12 oktober 2017
  • Proeverij

In het arrangement ‘Rondleiding & Proeverij’ biedt Ruud, naast een prachtige rondleiding op zijn Hertenhoeve, jou ook de mogelijkheid om zijn passie uitgebreid te proeven. Ruud neemt je mee in het hele proces om zelf te ervaren met hoeveel liefde hij tot zijn eindproduct is gekomen. Met dit uitgebreide arrangement beleef en voel je zijn passie niet alleen, hij laat jou zijn mooie en eerlijke product ook uitgebreid proeven. Een ware smaakbeleving!

Zijn hoogwaardige, kwalitatieve (herten)vlees van zijn eigen Hoeve heeft een eigen karakter en een kruidige smaak. De kruidige smaakt kenmerkt zich doordat onze herten alleen natuurlijke voedselbronnen eten, zoals grassoorten en eikels. Onze herten hebben een vrij leven geleid op onze boerderij en grotendeels geleefd met de wet van de natuur.

Door de natuurlijke voeding van onze herten en de slacht van jonge dieren, garanderen wij constante kwaliteit; en dat proef je. Door aandacht en toewijding creëren wij vanuit de kenmerkende wildsmaak een toegankelijke smaaksensatie. En wist je naast dat hertenvlees heerlijk smaakt, het ook nog eens heel gezond is?

Tijdens de uitgebreide rondleiding op onze authentieke Hertenhoeve, krijg je tijdens dit arrangement ook de mogelijkheid om zelf een spies van hertenrugfilet te bereiden. Hertenvlees kan heerlijk smaken – mits correct bereid en verwerkt. Ruud leert jou hoe dit moet!

Onder het genot van een ruim gevulde borrelplank met onder andere droge worst van hertenvleeshertenpaté en rosbief van hertenbiefstuk, geniet je nog heerlijk na van de rust en ontspannenheid die je hebt ervaren in deze prachtige, schilderachtige omgeving in Geesteren, Gelderland.

Ben je een vleeseter en hou je van rood vlees? Grote kans dat hertenvlees een vaste tafelgast wordt.

Boek nu snel een Rondleiding & Proeverij en ervaar zelf met hoeveel liefde en passie Ruud zich dagelijks inzet op zijn prachtige Hertenhoeve.

Dit arrangement is een uitbreiding van de standaard rondleiding.

Prijs: 15,- per persoon. Minimum bedrag € 105,-

Duur: ca. 1,5 uur.

BOEKEN