Rondleiding

12 oktober 2017
  • Rondleiding

Beleef, voel en proef de kracht waarin de mens en natuur met elkaar verbonden zijn. Laat je inspireren tijdens een prachtige rondleiding in de schilderachtige omgeving met uitgestrekte weides en oude bomen waarin onze authentieke Hertenhoeve, De Lavei, is gesitueerd.

Op onze Hertenhoeve staat het leggen van een verbinding en de omgeving centraal; en dit voel je, dit proef je. Onder het genot van een kop koffie neemt Ruud je mee in zijn unieke verhaal, zijn passie, namelijk zijn prachtige herten die door de jaren heen zijn geworden wat hij voor ogen had.
Tijdens de rondleiding beland je in een oase van rust en ontspanning en beleef je het goede en eerlijke leven van onze herten, en wat zij ons daarvoor weer teruggeven.

Ruud vertelt over het fascinerende proces hoe de Hertenhoeve, De Lavei tot stand is gekomen, welke invloed de seizoenen hebben op de Hoeve en over de interessante en verschillende karakters in zijn roedel.

Gedurende de rondleiding zal de adembenemende uitgestrekte weiden je volledig doen verbazen. En natuurlijk is een rondleiding niet compleet als je de herten zelf niet gezien hebt. In prachtige proporties, een schitterende vacht, sociaal en gewend aan bezoekers. Ruud geeft je graag een kijkje in de stal om de herten te zien, te bewonderen hoe zij binnen verblijven en om te ervaren hoe de herten gevoerd voeren.

Tot slot neemt Ruud je mee naar zijn mooie bakhuis waar de Hoevewinkel in is gesitueerd. Hier kunt je zijn ambachtelijke, droge worst van hertenvlees proeven om zelf te ervaren met hoeveel liefde hij tot het eindproduct is gekomen.

Laat Ruud jou meenemen in zijn prachtige verhaal – zijn ultieme passie – waar hij zo hard voor werkt en zo enorm trots op is. De ‘ontprikkeling’ die hij in dit prachtige landschap ervaart wil hij dan ook graag delen met anderen.

Dagje weg met het gezin?
Hertenhoeve, De Lavei, gelegen in het prachtige Geesteren, Gelderland is de perfecte locatie om je te overgieten van rust en ontspanning. De ideale plek om met uw gezin er even helemaal uit te zijn. Boek jouw rondleiding nu en beleef zelf het goede en eerlijke leven van onze prachtige herten en wat ze ons teruggeven.

Prijs: 7,50 per persoon inclusief koffie. Minimum bedrag € 52,50
Duur: ca. 1 uur.

Uitbreiding met een proeverij is mogelijk tegen meerprijs.

BOEKEN