Lunch

12 oktober 2017
  • Unieke lunch

Op zoek naar een unieke en ontspannen locatie om te lunchen in de Achterhoek? Of ben je binnenkort in de omgeving van Geesteren, Gelderland en zoek je een unieke ‘tussenstop’ tijdens een fiets- of wandelroute? Boek dan nu een onvergetelijke lunch op onze authentieke Hertenhoeve, De Lavei en ervaar en proef zelf de kwaliteit van ons (h)eerlijke hertenvlees.

Op onze Hertenhoeve staat het leggen van een verbinding en de omgeving centraal; en dit voel je niet alleen, dit proef je. Naast een rondleiding in de schilderachtige omgeving, verzorgt Ruud een uitgebreide en unieke lunch om de smaaksensatie van zijn eigen hertenvlees te ervaren. En dit met een adembenemend mooi en rustgevend uitzicht. Het is de perfecte locatie in de Achterhoek om in een ontspannen sfeer te genieten van een overheerlijke, uitgebreide lunch met familie, vrienden of collega’s.

Alvorens de lunch neemt Ruud je mee tijdens een rondleiding op zijn Hoeve en vertelt hij over het fascinerende proces hoe de Hertenhoeve tot stand is gekomen, welke invloed de seizoenen hebben op de Hoeve en over de interessante en verschillende karakters in zijn roedel. Daarnaast geeft Ruud je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stal om de herten te zien, te bewonderen hoe zij binnen verblijven en om te ervaren hoe de herten gevoerd voeren.

Tot slot neemt Ruud je mee naar zijn mooie bakhuis waar de Hoevewinkel in is gesitueerd. Hier kunt je zijn ambachtelijke, droge worst van hertenvlees proeven om zelf te ervaren met hoeveel liefde hij tot het eindproduct is gekomen.

Samen werken wij aan een puur product om mensen, die willen genieten van kwaliteit, te voorzien van een prachtig stuk vlees. Ruud biedt met zijn luncharrangement een zeer uitgebreid assortiment aan met hoogwaardig kwalitatief hertenvlees van o.a. andere droge worst van hertenvlees, hertenpaté en rosbief van hertenbiefstuk . Daarnaast is de gehele en unieke lunch verzorgd met heerlijke en eerlijke streekproducten. Een weerspiegeling van Ruuds visie: “een puur proces geeft een puur product”.

Het vlees van zijn Hoeve heeft een eigen karakter en de kruidige smaak is heel verrassend. Deze kruidige smaak kenmerkt zich doordat onze herten alleen natuurlijke voedselbronnen eten, zoals grassoorten en eikels. Onze herten hebben een vrij leven geleid op onze boerderij en grotendeels geleefd met de wet van de natuur. Door de natuurlijke voeding van onze herten en de slacht van jonge dieren, garanderen wij constante kwaliteit; en dat proef je!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ruud vertelt je graag meer!

Prijs: 20,00 inclusief rondleiding, minimumbedrag 120 euro
Duur ca. 2 uur.

BOEKEN