Vergaderen op onze hoeve

12 oktober 2017
  • Vergaderen_deLavei

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende locatie om te vergaderen of om een workshop te organiseren?

Beleef en voel de kracht waarin de mens en natuur met elkaar verbonden zijn. Op onze Hertenhoeve, De Lavei, staat het leggen van een verbinding en de omgeving centraal; en dit maakt onze locatie juist uniek om te vergaderen. Hierbij verbinden wij zakelijk aan genieten, rust en ruimte als basis voor effectief werken en/of vergaderen. Laat je inspireren door de schilderachtige omgeving met uitgestrekte weides en oude bomen waarin onze authentieke Hertenhoeve, De Lavei, is gesitueerd. De ultieme locatie voor effectieve teambuilding en om te ervaren hoe mooi en puur de natuur is en welke effect dit heeft op het (creatieve) denkproces.

Inbegrepen in het vergaderarrangement biedt Ruud een zeer uitgebreid lunchassortiment aan met hoogwaardig kwalitatief hertenvlees van o.a. andere droge worst van hertenvlees, hertenpaté en rosbief van hertenbiefstuk . Daarnaast is de gehele lunch verzorgd met heerlijke en eerlijke streekproducten. Een weerspiegeling van Ruuds visie: “een puur proces geeft een puur product”.

Benieuwd naar onze vergadermogelijkheden? Ruud vertelt je graag meer!

Prijs: 20,- per persoon per dagdeel inclusief lunch.

Uitbreiding met een hertenvlees proeverij is mogelijk tegen meerprijs.

BOEKEN


Geesteren, een levendig dorp!

Geesteren staat bekend om zijn fraaie ligging in een essenlandschap. Een buitengebied waar de natuur nog te vinden is in zijn puurste vorm. In het buitengebied vindt u verschillende karakteristieke boerderijen, vaak verbonden met mooie zandpaden en kerkepaden. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in deze prachtige omgeving. Er is volop gelegenheid tot overnachten op camping(s), bed & breakfast en diverse appartementen.

In de sfeervolle en rustige dorpskern is het mooie zadeldak van de Nederlands Hervormde Kerk is al van verre te zien.
Op zaterdag is de achtkantige stellingmolen “De Ster” uit 1859 nog in bedrijf te bezichtigen.

Geesteren is een oud dorp, met ruim 1000 jaar, in de Achterhoek met ca. 1300 inwoners. Van 1795 tot 1818 was Geesteren een zelfstandige gemeente. In 1818 werden 2 kadastrale gemeenten samengevoegd tot de gemeente Borculo. In 2005 is de gemeente Borculo opgegaan in de gemeente Berkelland.