Geen zin om te koken?

3 november 2019
  • Hertenbiefstuk restaurant

Heb je geen zin om zelf te koken maar wel ons heerlijke hertenbiefstuk te proeven? Locale, kwalitatief hoogwaardige restaurants hebben ons hertenvlees ook ontdekt! Restaurant die eisen stellen aan een hoogwaardig stuk vlees passen binnen de visie die wij naleven! Proef dus bij onderstaande restaurants de kwaliteit van ons vlees en bereidt door een chef die zijn vak verstaat!

Kawop in Lochem
Bij de oude plataan op het marktplein van Lochem, vindt u in een monumentaal herenhuis ‘Restaurant Kawop’. Hier bereidt chef-kok Ronald Bouwhuis, en zijn brigade, met uitsluitend verse en pure (streek)producten, creatieve gerechten voor een bijzonder vriendelijke prijs.

Olliemölle in Borculo
Wie de Olliemölle binnenstapt, voelt de historie van een bijzondere plek. Ooit waren de watermolens van Prins Willem V van Oranje. In de Olliemölle wordt Achterhoekse gastvrijheid gecombineerd met heerlijk eten in een eeuwenoude sfeervolle watermolen. 

Let’z Meat in Enter
Sfeervolle gastrobar in Enter, waar gebruik wordt gemaakt van een gesloten houtskool grill wat een hele mooie specifieke smaak geeft aan het vlees en vis. 

Bon appetit!