Kom genieten van Achterhoekse wijn en hertenvlees tijdens ‘Sfeerproeven’

5 december 2019
  • Sfeerproeven

Middenin de achterhoekse natuur in het buitengebied van Geesteren ligt de ontvangstruimte van Wijnhoeve Kunneman. Speciaal voor deze gelegenheid is de ruimte helemaal in kerstsfeer gebracht. Een sfeervolle ruimte waar een knapperend haardvuur zorgt voor een warm onthaal. Zeer geschikt om van een lekkere Achterhoekse rode, rosé of witte wijn te genieten.

In deze sfeervolle ontvangstruimte houdt de Wijnhoeve samen met buurman HertenHoeve de Lavei het jaarlijks terugkerend evenement ‘Sfeerproeven’. Op zondag 15 december van 13:00 tot 19:00 uur kunt u in ongedwongen setting ideeën opdoen voor uw kerstdiner. Een kok bereidt ‘live’ een aantal kleine gerechtjes met hertenvlees. Niet te groot, niet te klein, precies genoeg om er een aantal te kunnen proeven.

Heeft u nog nooit hertenvlees, zoals b.v. een heerlijke hertenbiefstuk, gegeten dan is dit de uitgelezen kans om het eens te proberen. Eet u wel vaker hertenvlees, dan kan de kok u misschien op goede ideeën brengen. Elk gerecht wordt geserveerd met een bijpassende wijn.

Tijdens uw bezoek kunt u zich laten voorlichten door wijngaardenier Jan Zieverink en hertenboer Ruud Geerligs. Zij kunnen u alles vertellen over het reilen en zeilen in de wijngaard en op de HertenHoeve.

Een mooie gelegenheid om uw kerstdiner samen te stellen. De hele dag is er de mogelijkheid om wijn en hertenvlees te kopen voor thuis. Van alle gerechtjes is een recept verkrijgbaar.

U bent van harte uitgenodigd in de ontvangstruimte van Wijnhoeve Kunneman aan de Altena’s dijk 5 in Geesteren (gld) op zondag 15 december aanstaande van 13:00 tot 19:00 uur. Toegang is gratis.