Wij komen weer graag bij jullie thuis!

26 oktober 2022

Wij bezorgen weer bij jullie aan huis tot en met 24 december 2022. Bestel op tijd – kies uw voorkeursdatum, we nemen dan contact op over dag en tijd zodra we de bezorgroutes gemaakt hebben. We komen 1 tot 2 keer per week in elke provincie en bezorgen nu ook zelfs in België!

Eind 2020 zijn we noodgedwongen begonnen met het zelf bezorgen van onze bestellingen. Pakketbezorgers konden de drukte niet aan, de pakketten waren te lang onderweg en dat is voor ons niet acceptabel. Na veel bellen, plannen, bezorgdatums omgooien en routes maken zijn we gewoon gaan rijden. Voor ons is dit wel enorm intensief, maar ook een heel leuk. Direct contact met je klanten vinden we toch het leukste dat er is. Jullie hadden er veel waardering voor merkten we en daar kregen we zelf ook weer veel voldoening van.

Jullie komen toch wel weer zelf bezorgen?
Veel van de mensen die we vorige winter bezochten, zijn het afgelopen jaar ook in de winkel geweest. Daar werd al snel duidelijk dat we er niet meer onderuit komen: “Jullie komen deze winter toch wel weer zelf bezorgen?” En eigenlijk bevalt het ons zelf ook heel erg goed. Zelf de controle over de bezorging, het pakket netjes op de afgesproken plek neerleggen als er niemand thuis is en zeker weten dat elke avond (en zeker voor kerstavond) de bestellingen bezorgd zijn. Het is even meer werk, maar we krijgen er ook veel voor terug.

We zien er weer naar uit om jullie te kunnen bezoeken!

Met vriendelijke groeten,
Ruud Geeligs