Wij bezorgen zelf!

26 oktober 2021
  • bezorgservice door zelf te bezorgen

UPDATE: Komende week van 20 tot en met 24 december 2021 bezorgen we uw bestelling nog gewoon aan huis. Vanaf dinsdag 21 december komen we niet overal meer, dus bestel op tijd! Kies uw voorkeursdatum, we nemen dan contact op over dag en tijd zodra we de bezorgroutes gemaakt hebben. Fijne feestdagen gewenst.

Vorig jaar november zijn we noodgedwongen begonnen met het zelf bezorgen van onze bestellingen. Pakketbezorgers konden de drukte niet aan, de pakketten waren te lang onderweg en dat is voor ons niet acceptabel. Na veel bellen, plannen, bezorgdatums omgooien en routes maken zijn we gewoon gaan rijden. Een enorm drukke tijd was het, maar ook een heel leuke tijd. Direct contact met je klanten vinden we toch het leukste dat er is. Jullie hadden er veel waardering voor merkten we en daar kregen we zelf ook weer veel voldoening van.

Jullie komen toch wel weer zelf bezorgen?
Veel van de mensen die we vorige winter bezochten, zijn het afgelopen jaar ook in de winkel geweest. Daar werd al snel duidelijk dat we er niet meer onderuit komen: “Jullie komen deze winter toch wel weer zelf bezorgen?” En eigenlijk bevalt het ons zelf ook heel erg goed. Zelf de controle over de bezorging, het pakket netjes op de afgesproken plek neerleggen als er niemand thuis is en zeker weten dat elke avond (en zeker voor kerstavond) de bestellingen bezorgd zijn. Het is even meer werk, maar we krijgen er ook veel voor terug.

We sluiten tijdelijk de bezorging!
Jullie hebben vast al gezien dat de voorraad hertenvlees in de webwinkel de laatste tijd minimaal was. Tja… corona heeft voor ons ook zeker positieve gevolgen gehad. De extra aandacht voor mooie en goede producten en thuis koken hebben ervoor gezorgd dat een groot deel van ons assortiment is uitverkocht. Daarom sluiten we de bezorging tot 22 oktober en hebben we de webwinkel inmiddels weer gevuld met alle producten die we na het slachten binnen krijgen.

Vanaf 22 oktober bezorgen we weer!
Jullie kunnen dus nu al van de nieuwe voorraad bestellen die we vanaf vrijdag 22 oktober bezorgen. In plaats van een bezorgdatum kun je nu je voorkeursdatum aangeven. We gaan dan plannen en nemen contact op wanneer we in de regio komen. In ieder geval in dezelfde week, maar het kan een dagje eerder of later worden, alles in overleg. Mocht je niet thuis zijn dan zetten we het pakket (geïsoleerd) graag op een aangegeven plek. We komen 1 tot 2 keer per week in elke provincie.

We hebben wel moeten besluiten om een minimale bestelgrootte van 40 euro in te voeren en de bezorgkosten te verhogen naar 9,50. Maar vanaf 100 euro geldt nog steeds: geen bezorgkosten.

Ruud Geerligs