Witstaart

8 oktober 2020
  • Witstaart

Nog meer bedrijvigheid op ons erf: Ester en Wilfred zijn samen Witstaart_innovators van ruimte gestart. Zij is interieurarchitect (en hertenboerin), hij technisch ontwerper en samen maken ze ruimtelijke ontwerpen; interieurarchitectuur, architectuur en bouwkundig advies. Zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Wilfred en Ester hebben 10 jaar lang samengewerkt bij architectenbureau Studio Groen+Schild in Deventer. Met deze bak aan ervaring, dezelfde Achterhoekse roots en verschillende kwaliteiten vormen ze een perfect team.

Afgelopen zomer hebben we het achterhuis van de boerderij omgetoverd tot de geweldige werkplek van Witstaart. Vooral het fenomenale uitzicht over de weilanden is één en al inspiratie.

“We zijn er trots op om tussen de herten te kunnen werken, dat zie je terug in onze naam. Witstaart is een jong hertje, dat staat voor nieuw(sgierig), leergierig en ook een tikkie eigenwijs”.

Tip: Loop bij een bezoek aan de boerderij(winkel) ook gerust even bij ons binnen. Om te kijken wat we doen, voor een kop koffie, of om gewoon even van het uitzicht te genieten.”