Voor 13.00 besteld = de volgende dag in huis. | Vanaf 100,- euro geen bezorgkosten.

Nieuws

Hert kalfje

Meimaand kalfjesmaand!

Heerlijk genieten van de lente! Op onze HertenHoeve is dit een prachtige periode. Onze herten zijn druk in de

Hertenbiefstuk BBQ vuur

Hertenvlees op de BBQ!

Heerlijk genieten van het buitenleven! Een periode dat wij de BBQ aansteken en smullen van onze kwaliteits-producten met uiteraard een

Hertenbiefstuk en brie

Pasen is in aantocht!

Heerlijk genieten van de lente! Op onze HertenHoeve is dit een prachtige periode. Onze herten zijn druk in de weer

Openingstijden december

Hertenvlees, zoals een heerlijk stukje hertenbiefstuk, is bij uitstek een product dat gegeten wordt tijdens speciale momenten en

De Lavei naar premiére

Een bezoekje aan de première van WILD, bonte families op de veluwe.

De Lavei is afgelopen maandag , op uitnodiging van Luc Enting, bij de première van de film “

Landleven

HERTenHoeve de Lavei in Buitenblad Landleven!

Afgelopen januari heeft het blad Landleven een uitgebreid artikel over ons geschreven. In een 6 pagina’s groot

openingstijden

Ruimere openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen hanteren we ruimere openingstijden voor onze Hoevewinkel:

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december 8:30-18:00
Maandag

sfeerproeven op unieke locatie

Sfeerproeven zondag 10 december

Op zondag 10 december is het zover. We gaan weer SFEERPROEVEN in de ontvangstruimte van Wijnhoeve Kunneman. Geniet van de

spirit of winter

Spirit Of Winter, Paleis het Loo Apeldoorn

Van 15 t/m 19 december staan we weer op de Spirit Of Winter, betoverende buitenfair in Apeldoorn. Heerlijk wintershoppen en

Onze bokken

Bokken Frank en Willem

Het was wel even schrikken hoor, dinsdagmorgen. Net als anders ’s morgens in het schemerdonker de herten voeren in de

Een nieuw begin

Een nieuw begin, vertrouwde gezichten

Een fijne plek creëren voor de herten, ons gezin en anderen om te genieten van wat de natuur te bieden heeft.

in de telegraaf

In de Telegraaf met Felix Wilbrink

Wat een geweldig stuk in de Telegraaf. Culinair recensent Felix Wilbrink die in onze biefstuk de