Activiteit

Wild & Wijn workshop met Woodies

Een culinaire beleving met vuur en gezelligheid. Veel puurder en stoerder wordt het niet.

Op 9 november nodigen we je uit voor een bijzondere culinaire belevenis: de Wild & Wijn Workshop bij De Lavei. Samen met wijnspecialist John Kobus en chefkok Kevin van Aalten belooft het een avond te worden om niet te vergeten. 

Tijdens de workshop geniet je van een vijf-gangen wildproeverij met ons eigen hertenvlees als de ster van het menu. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld door chefkok Kevin van Aalten.

John Kobus, onze wijnspecialist, zorgt voor een perfecte aanvulling op het culinaire festijn. De geselecteerde wijnen komen voornamelijk uit de Alpen, het natuurlijke leefgebied van het hert, en zijn speciaal gekozen om de rijke smaken van de gerechten te versterken. Elke wijn wordt zorgvuldig gepresenteerd en toegelicht, zodat je niet alleen geniet, maar ook leert over deze bijzondere wijnen.

De Wild & Wijn Workshop biedt ook een gezellige en leerzame avond in goed gezelschap. Of je nu een doorgewinterde wijnliefhebber bent, een gepassioneerde hobbykok, of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, deze workshop is een must voor iedereen die van goed eten en drinken houdt.

Boek nu
€ 140,- Per persoon
17:00

Aanvangst

17:30

Start van het programma

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook maken wij tussendoor heerlijke kleine hapjes klaar. En er staan voldoende dranken klaar om tijdens de workshop te pakken.

De wild- en wijnworkshop is een avondvullend programma. 

Locatie
Lavei
Boerenesweg 4
7274 GP Geesteren Gld

We hebben voldoende parkeergelegenheid op ons erf.
 

Niveau
Beginners en semi-ervaren BBQ’ers

Workshop type:
Mix tussen demonstraties en zelf koken

plaatsen beschikbaar

De sfeer op onze unieke hoeve, waar je zomaar oog in oog kunt staan met onze herten. 

Onze programma's Ook leuk
BBQ workshop met HvD Originals
25 oktober 2024

Maak kennis met verse, lokale, zelfgemaakte producten en maak hiermee zelf de heerlijkste gerechten klaar. Onder begeleiding van professionals met jarenlange ervaring, uiteraard. Je leert over kruidencombinaties, vlees, vis, groentes en hoe je dit het lekkerst kunt combineren. Onvergetelijk.

Eikel en kastanje inleverdagen
2 november 2024

Ontdek de natuur door eikels te verzamelen in de weken voor het weekend en de herfstvakantie en lever de eikels dit weekend in voor een vergoeding! 

Paté workshop met Volvelds
30 november 2024

Goede ingrediënten met weinig opsmuk. Beetje zout, beetje kruiden en…veel liefde. Dat proef je meteen. Leer paté maken zoals je die alleen in Frankrijk vindt, van ons eigen Achterhoeks hertenvlees.

Herten voeren
12 oktober 2024

Ga je mee herten voeren? Wij hebben graag een helpende hand bij het voeren van onze herten! Iedere zaterdagmiddag kan jij langskomen om de herten hun favoriete snack te geven.

Eigen karakter, verrassend kruidige smaak Ons hertenvlees

Al sinds 2001 houden we edelherten op onze boerderij. Keinschalig en dicht bij de natuur. Wij boeren op een manier die bij ons past. Het natuurlijk hooi halen we op ouderwetse wijze binnen langs de Bolksbeek en de weides zijn kruidenrijk en ingepland met bomen. Dit alles komt de smaak en kwaliteit van het vlees ten goede.

Met verschillende partners werken we samen aan mooie producten van ons hertenvlees; paté, droge worst, stoverijen. We verkopen dit in onze hoevewinkel of via onze webwinkel www.uithetwild.nl.

De nieuwe vergaderloods is een mooie uitbreiding van ons bedrijf. Zo kunnen we dicht bij onszelf en onze visie op de landbouw blijven en tóch toekomstgericht zijn. Tijdens je bezoek kan Ruud hier alles over vertellen.

Uit het wild
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.