Onze trots

Trots, dat zijn wij! Trots op onze herten die door de jaren heen zijn geworden zoals wij voor ogen hadden.
In prachtige proporties, een schitterende vacht, sociaal en gewend aan onze bezoekers. Trots op de schilderachtige omgeving met uitgerekte weides en oude bomen waarin onze authentieke Hoeve is gesitueerd. Trots dat wij een plek hebben gecreëerd waarin mens en natuur met elkaar verbonden zijn. Dit uit zich in alles, waardoor er een sfeer is van rust en ontspanning. De ‘ontprikkeling’ die wij ervaren willen wij dan ook graag delen met anderen. Onze tafels staan altijd klaar om te genieten van een oase van rust. Ervaar gastvrijheid die verder gaat dan alleen een kijkje nemen op onze mooie HertenHoeve. Wij kunnen lunches verzorgen, bijvoorbeeld tijdens een teamsessie, of een kopje koffie. Op een geweldige locatie vergaderen of brainstormen; bij ons is het mogelijk! Wij verbinden ‘zakelijk’ aan ‘genieten’. ‘Rust’ en ‘ruimte’ als basis voor effectief werken.

Ruud vertelt u graag
Laat u meeslepen door onze passie! Ruud vertelt vol trots over de herten, de bedrijvigheid en de Hoeve.Hij deelt met u zijn gedrevenheid en liefde voor zijn levenswerk en u zult verrast worden door de wijze waarop de herten op hem reageren.

We doen het samen
Samen gaat bij ons een stuk verder dan alleen het samen herten verzorgen en het beste onderkomen geven. Samen zijn bij ons de generaties die allen hun eigen bijdrage leveren aan de balans tussen mens en natuur. De ouderen hebben de weg bereid naar ons bestaan vandaag en zijn onze band met de historie. De kinderen zijn er om ons bewust te maken dat leven op deze prachtige plek een voorrecht is. Samen is genieten! Geen dag is hetzelfde! Door deze dynamiek is onze Hoeve een bron van energie. U bent altijd welkom en laten wij dan vooral samen genieten!